Bank Norwegian lån - Læs om vores erfaring og anmeldelse

I november 2007 åbnede internetbanken Bank Norwegian på det norske marked. De gik ind på det svenske marked i 2013. I 2015 blev Bank Norwegian en nordisk bank, da de åbnede i Danmark og Finland.

Læs mere…

Deres mission har fra begyndelsen været at være en digital og fleksibel bank, som tilbyder enkle og standardiserede produkter via Internettet. Bank Norwegian udbyder kun standardprodukter. De yder derfor ikke individuel rådgivning i forbindelse med optagelse af lån, kreditter eller forsikringer. Man kan optage forskellig typer lån, men også oprette en opsparingskonto med en indlånsrente på 0,70% fra første krone. Det er gratis at oprette en opsparingskonto og der er ingen bindingstid. Bank Norwegian er medlem af Bankernes Sikringsfond.

Du modtager svar med det samme, og låneaftalen underskrives med NemID
Løbetid
1 - 15 år
ÅOP
9.12 - 38.78%
Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Bolt icon
Lynhurtig udbetaling
Checkmark
Lav rente
Checkmark
Samlelån
Bolt icon
Lynhurtig udbetaling
Checkmark
Lav rente
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Hurtigt svar og udbetaling
Checkmark
Individuel rente som beregnes ud fra din økonomiske situation
Checkmark
Mulighed for at samle dine lån
Minus icon
Ingen individuel vejledning eller rådgivning
Bank Norwegian åbnede i Danmark i 2015. Hele ansøgningsprocessen kan gennemføres på mobiltelefon. Låneaftalen underskrives med NemID. Man får svar med det samme og med et rigtig godt overblik over hvor meget jeg faktisk kunne låne i stedet for kun det beløb jeg havde tastet. Det var også meget overskueligt med hvad man skulle betale pr. måned alt efter hvilket beløb man havde valgt og hvor lang tid tilbagebetalingsperioden skulle være. Kundeservice er ikke den bedste, og der er ingen individuel vejledning eller rådgivning.
Eksempel: Saml. kreditbeløb 100.000 kr., løbetid 3 år. Mdl. ydelse fra 3.147 kr. til 4.064 kr. Variabel debitorrente fra 7,22 % til 25,57 %. ÅOP fra 8,60 % til 30,15 %. Saml. kreditomk. 13.231 kr. til 46.091 kr. Saml. tilbagebetaling fra 113.231 kr. til 146.091 Kr.

Alternativer til Bank Norwegian

Lad bankerne konkurrere om at give dig det bedste tilbud. Det eneste du skal fokusere på, er at vælge det lånetilbud som passer til dine behov.
Løbetid
12 - 144 mdr.
ÅOP
3.97 - 24.95%
Lånebeløb
20.000 - 500.000 kr.
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Tilbud fra flere banker
Checkmark
Super overblik over renter og lånemuligheder
Checkmark
Mulighed for at samle din lån
GoLoan er ny og forbedret låneformidler på nettet, som henvender sig til danske borgere, der ønsker at låne lidt ekstra til husholdningen eller andet. Selskabet er ikke selve pengeudbyderen, men formidler i stedet dit lån ud til andre låneudbydere, som herefter får muligheden for at byde ind med et favorabelt lån til dig. Låneformidlingen kommer kunden til gode, fordi låneudbydere her skal slås om kunden og ikke omvendt.
Eks: 130.000 kr o/72 mdr. Variabel debitorrente: 3,49% - 14,92%. ÅOP: 4,49 - 15,91%. Kreditomkostninger: 18.164 - 67.196 kr. Samlet: 148.164 - 197.196 kr. Løbetid 12-144 mrd. ÅOP: min 3,97% – max 24,95%
Hos L’EASY Minilån kan man låne op til 50.000 kr. Du får hurtigt svar på din ansøgning. Vælg din afbetalingstid – 24 til 120 mdr.
Løbetid
24 - 120 mdr.
ÅOP
11.94 - 24.87%
Lånebeløb
10.000 - 50.000 kr.
Checkmark
Udbetaling 1-2 hverdage efter lånet er godkendt
Checkmark
Nemt at få et realistisk overblik over prisen på et lån
Checkmark
Vælg din afbetalingstid – 24 til 120 mdr.
Når man har sendt ansøgningen af sted til L’EASY Minilån, vil den hurtigt blive ekspederet. Man kan få pengene udbetalt samme dag, eller senest hverdagen efter, som man har underskrevet låneaftalen til L’EASY Minilån med NemID. Der er kun et lille spænd i den månedlige estimerede ydelse, så man kan få en meget klar fornemmelse af, hvad det vil koste at låne penge med et L’EASY Minilån.
Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Løbetid 24-120 mdr. ÅOP: min 11,94% – max 24,87%. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.
FAVORIT
Bank Norwegian
ÅOP9.12% - 38.78%
Lånebeløb5000kr - 400000kr
Løbetid1 - 15 år
Aldersgrænse23+

Anmeldelse af Bank Norwegian 09/2019

Det er meget nemt at ansøge om lån i Bank Norwegian på deres hjemmeside. Jeg ansøgte om et lån på 75.000 DKK. Selve låneansøgningen er enkel og hurtig at gennemføre, og jeg modtog med det samme et lånetilbud på op til 150.000 DKK. Jeg skulle ikke indsende nogle dokumenter.

Tilbuddet jeg fik var med en simpel og let overskuelig oversigt, der viste mig hvad jeg skulle betale om måneden ved forskellige størrelser lån inklusiv ÅOP. Når jeg havde markeret det lån jeg var interesseret i, kunne jeg med det samme se nedbetalingsplanen.

Man bliver i låneprocessen tilbudt at tegne en Lånesikring som hjælper med at betale de månedlige ydelser, hvis man fx bliver syg eller arbejdsløs. Den skal man forholde sig kritisk til, idet man skal dø, miste erhvervsevnen fuldstændigt, blive ufrivillig arbejdsløshed eller blive hospitalsindlagt i mindst 7 dage (de to sidstnævnte er der ret strenge krav og karensperioder) Den koster 79 kr. pr. 1.000 lånte kroner.

Jeg forsøgte at ringe til dem på telefonnummer 70 80 11 00 som står på hjemmesiden, men der var kundeservice lukket. Jeg ringede kl. 21.34 tirsdag aften og de har åbent i kundeservice mellem 8-16 på hverdage. De henviste i telefonsvareren til hjemmesiden og til den app de har udviklet. Der er ingen chatfunktion.

Banken ønsker også at kende min mands løn selvom jeg har markeret at jeg søger alene.

Jeg valgte at søge om 75.000 DKK, at jeg ikke skal bruge pengene helt eller delvist på at indfri anden gæld og markerede at jeg søger alene. Man får svar med det samme og med et rigtig godt overblik over hvor meget jeg faktisk kunne låne i stedet for kun det beløb jeg havde tastet. Det var også meget overskueligt med hvad man skulle betale pr. måned alt efter hvilket beløb man havde valgt og hvor lang tid tilbagebetalingsperioden skulle være.

Man får svar med det samme og med et rigtig godt overblik over hvor meget jeg faktisk kunne låne i stedet for kun det beløb jeg havde tastet.

Jeg trykkede på ”Næste” og kom til en side med tilbud om Lånesikring. Dette er dog ikke særlig attraktivt idet man skal dø, miste erhvervsevnen fuldstændigt, ved ufrivillig arbejdsløshed eller ved hospitalsindlæggelse (de to sidstnævnte er der ret strenge krav og karensperioder) Den koster 79 kr. pr. 1.000 lånte kroner.

Lånesikring koster 79 kr. pr. 1.000 lånte kroner.

Til sidst skal man godkende lånebetingelserne med NemID. Det var altså rigtig nemt at ansøge og jeg skulle ikke dokumentere noget som helst hverken angående lønsedler, bankoplysninger eller andet.

ET LÅNETILBUD HOS BANK NORWEGIAN KAN SE SÅDAN HER UD:
Lånebeløb: 75.000 kr.
Løbetid: 5 år.
Nominal rente: 12,99 %.
ÅOP: 14,9 %.
Kreditomkostninger: 27.600 kr.
Tilbagebetalingsbeløb: 102.600 kr.

Fordele ved Bank Norwegian

1. Nem ansøgning

Hele ansøgningsprocessen kan gennemføres på mobiltelefon og du underskriver lånet med NemID

2. Hurtigt svar

Du modtager svar med det samme. Låneaftalen underskrives med NemID og udbetales straks herefter.

3. Godt overblik over muligheder

Man får svar med det samme og med et rigtig godt overblik over hvor meget jeg faktisk kunne låne i stedet for kun det beløb jeg havde tastet. Det var også meget overskueligt med hvad man skulle betale pr. måned alt efter hvilket beløb man havde valgt og hvor lang tid tilbagebetalingsperioden skulle være.

Kundeservice

70 80 11 00
Åbningstider:
Hverdage: 10 – 16

Spørgsmål og svar

Hvilken rente får jeg på lånet?

Se, hvilken slags lånetilbud vi fik fra Bank Norwegian her.

Hvor hurtigt kan jeg have lån?

Du modtager svar med det samme. Låneaftalen underskrives med NemID og udbetales straks herefter.

Hvor meget er stiftelsesomkostninger på et lån?

Bank Norwegian kan have stiftelsesomkostninger mellem 0 – 950 kr.

Hvad er fordelene ved Bank Norwegian?

Du modtager svar med det samme. Låneaftalen underskrives med NemID og udbetales straks herefter.

Vores brugeranmeldelser for Bank Norwegian

    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    30.07.2020

    Professionel. Mange tak!

    -Frederik Christensen
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    20.07.2020

    God service.

    -Thea
    User star fullUser star fullUser star fullUser star emptyUser star empty
    08.07.2020

    -Victoria Danielsen
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    11.05.2020

    fremragende service! tak!!

    -Noah
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    27.04.2020

    -Godt
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    20.04.2020

    God service!

    -Ole
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star full
    20.04.2020

    En af de bedste tjenester jeg har brugt!

    -Mike Jensen

Fortæl os om din oplevelse

Anmeldelser