L’EASY Minilån lån - Læs om vores erfaring og anmeldelse

Hos L’EASY Minilån kan man låne op til 50.000 kr. Afbetalingen er hurtig og ligger på enten 24 – 120 måneder. Man får hurtigt svar på en ansøgning. L’EASY hører til i Odense.

Hos L’EASY Minilån kan man låne op til 50.000 kr. Du får hurtigt svar på din ansøgning. Vælg din afbetalingstid – 24 til 120 mdr.
Løbetid
24 - 120 mdr.
ÅOP
11.94 - 24.87%
Lånebeløb
10.000 - 50.000 kr.
Top5Credits star fullTop5Credits star fullTop5Credits star fullTop5Credits star fullTop5Credits star empty

Top5Credits vurdering

Checkmark
Udbetaling 1-2 hverdage efter lånet er godkendt
Checkmark
Nemt at få et realistisk overblik over prisen på et lån
Checkmark
Vælg din afbetalingstid – 24 til 120 mdr.
Når man har sendt ansøgningen af sted til L’EASY Minilån, vil den hurtigt blive ekspederet. Man kan få pengene udbetalt samme dag, eller senest hverdagen efter, som man har underskrevet låneaftalen til L’EASY Minilån med NemID. Der er kun et lille spænd i den månedlige estimerede ydelse, så man kan få en meget klar fornemmelse af, hvad det vil koste at låne penge med et L’EASY Minilån.
Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Løbetid 24-120 mdr. ÅOP: min 11,94% – max 24,87%. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.
FAVORIT

Alternativer til L’EASY Minilån

Lad bankerne konkurrere om at give dig det bedste tilbud. Det eneste du skal fokusere på, er at vælge det lånetilbud som passer til dine behov.
Løbetid
12 - 144 mdr.
ÅOP
3.97 - 24.95%
Lånebeløb
20.000 - 500.000 kr.
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Tilbud fra flere banker
Checkmark
Super overblik over renter og lånemuligheder
Checkmark
Mulighed for at samle din lån
GoLoan er ny og forbedret låneformidler på nettet, som henvender sig til danske borgere, der ønsker at låne lidt ekstra til husholdningen eller andet. Selskabet er ikke selve pengeudbyderen, men formidler i stedet dit lån ud til andre låneudbydere, som herefter får muligheden for at byde ind med et favorabelt lån til dig. Låneformidlingen kommer kunden til gode, fordi låneudbydere her skal slås om kunden og ikke omvendt.
Eks: 130.000 kr o/72 mdr. Variabel debitorrente: 3,49% - 14,92%. ÅOP: 4,49 - 15,91%. Kreditomkostninger: 18.164 - 67.196 kr. Samlet: 148.164 - 197.196 kr. Løbetid 12-144 mrd. ÅOP: min 3,97% – max 24,95%
Ved hjælp af Arcadia Finans kan du få tilbud fra 6 banker og finansinstitutioner med én ansøgning.
Løbetid
1 - 15 år
ÅOP
4.90 - 24.90%
Lånebeløb
25.000 - 500.000 kr.
Checkmark
Lav rente
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Tilbud fra flere banker
Checkmark
Lav rente
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Tilbud fra flere banker
Checkmark
Tilbud fra 6 banker med én ansøgning
Checkmark
Flere seriøse og pålidelige banker
Checkmark
Helt gratis og uforpligtende
Arcadia Finans hjælper dig med at finde de bedste lån fra 5.000 til 500.000 kr. Arcadia Finans samarbejder med Express Bank, Resurs Bank, Basisbank, Annafinans, Fellow Finance og Lånlet. Sammenlign bankernes lånetilbud og ansøg om forbrugslån eller om et refinansieringslån, der kan bruges til at samle klatgæld hos én bank.
Eks: 30.000 kr o/4 år. Variabel debitorrente: 9,95% - 18,95%. Kreditomkostninger: 7.402 - 13.119 kr. Samlet: 37.402 - 43.119 kr. Løbetid 1-15 år. ÅOP: min 4,90% – max 24,9%
L’EASY Minilån
ÅOP11.94% - 24.87%
Lånebeløb10000kr - 50000kr
Løbetid24 - 120 mdr.
Aldersgrænse21+

Vi opdatere vores produkt anmeldelser på grund af ændret lovgivning pr. 01.07.20 inden for forbrugerkredit

Anmeldelse af L’EASY Minilån 6/2020

Det er nemt at ansøge om et L’EASY Minilån, og det gøres via forsiden af hjemmesiden. Man vælger her et lånebeløb på mellem 10.000 og 50.000 kr, mens man også skal vælge en løbetid på enten 24 – 120 måneder. Jeg valgte at ansøge om at låne 15.000 kr. med en løbetid på 36 måneder. Da jeg havde angivet de to parametre, kunne jeg se, at den månedlige ydelse for lånet ville beløbe sig til mellem 519 og 553 kr. Jeg kunne med småt læse, at den månedlige ydelse på et L’EASY Minilån var baseret på en variabel årligt debitorrente på mellem 9,90 og 14,71 %. Jeg fik også oplyst intervallet for både ÅOP, det samlede tilbagebetalingsbeløb og de samlede kreditomkostninger for lånet på de 15.000 kr. Jeg kunne også læse mig frem til, at der med i beregningerne var et oprettelsesgebyr på 1.200 kr. for det beløb, som jeg havde ansøgt om at låne. Jeg kunne også se, at man ikke må være registreret i RKI, da man i så tilfælde ikke vil kunne få et L’EASY Minilån. Jeg kunne yderligere læse, at man skal opfylde en kreditvurdering for at kunne få lov til at låne penge hos L’EASY. Jeg klikkede på Ansøg nu for at påbegynde den reelle ansøgning til lånet.

Man skal vælge lånebeløb og ønsket løbetid.

Da jeg kom videre til selve ansøgningen til et L’EASY Minilån, skulle jeg indtaste personlige oplysninger om mig selv. Jeg fik at vide, at de kun blev brugt til at sikre mig den bedste service. Jeg fik også at vide, at jeg ville blive kontaktet hurtigst muligt. Jeg udfyldte felterne med mit fulde navn, adresse, postnummer og by. Derefter indtastede jeg telefonnummer, e-mail og fødselsdato. Jeg accepterede også lånebetingelser og privatlivspolitik hos L’EASY Minilån, mens jeg også sagde ja tak til at modtage nyhedsbreve. Derudover gav jeg samtykke til, at L’EASY løbende må indhente kreditoplysninger om mig. Jeg fik også oplyst, at jeg ved at udfylde og indsende ansøgningen erklærede, at jeg er mindst 20 år, ikke er registreret som dårlig betaler i RKI, og at jeg kan dokumentere mine personlige indtægtsforhold.

Man skal her indtaste personlige oplysninger.

Da jeg klikkede næste, blev jeg ført videre til det skærmbillede, hvor jeg skulle logge ind med NemID for at verificere og sende ansøgningen af sted til L’EASY Minilån. Som det sidste fik jeg en kvittering på, at låneansøgningen var blevet sendt af sted.

ET LÅNETILBUD HOS L’EASY MINILÅN KAN EKSEMPELVIS SE SÅDAN HER UD:
Lånebeløb: 15.000 kr.
Løbetid: 3 år.
Debitorrente: 9,90 – 14,71 %.
ÅOP: 15,89 – 21,11 %.
Kreditomkostninger: 3.675 – 4.868 kr.
Tilbagebetalingsbeløb: 18.675 – 19.868 kr.
Alle beregninger er vejledende. De endelige omkostninger vil blive fastsat ved L’EASY Minilåns individuelle kreditvurdering.

Hvordan er gennemsigtigheden?

Hos L’EASY Minilån er gennemsigtigheden stor. Det er nemt at få et overblik over, hvad det vil koste at optage et lån, og det oplyste interval omkring den vejledende ydelse er ikke så stort. Man kan derfor få en meget klar fornemmelse af, hvad det vil koste at låne penge hos L’EASY Minilån. Der vil være en maksimal ÅOP på 24,87 %. Oprettelsesgebyret for et lån vil ligge på mellem 800 og 4.000 kr. alt efter lånets størrelse. Den laveste ÅOP for et lån ligger på 11,94 %. Man må altid være opmærksom på, at det er den individuelle kreditvurdering hos L’EASY Minilån, der afgør, hvor meget man i sidste ende skal betale for et lån.

Hvordan er den videre ansøgningsproces?

Når man har sendt ansøgningen af sted til L’EASY Minilån, vil den hurtigt blive ekspederet. Det tog mig ca. 3 minutter at udfylde det hele, og da den var blevet sendt af sted, blev kreditvurderingen foretaget. Der gik ca. 50 minutter, før jeg fik svar, og søger man i åbningstiden, er man garanteret, at svaret vil komme inden for 1 time. Jeg blev tilbudt at låne de 15.000 kr. med en løbetid på 36 måneder, som jeg havde ansøgt om. Jeg underskrev med det samme låneaftalen med NemID, og jeg havde fået en ganske fordelagtig rente. Pengene modtog jeg også samme dag fra L’EASY Minilån, men fra tid til anden vil man dog først modtage pengene dagen efter.

Det gik meget nemt for mig med at få et lån hos L’EASY Minilån, og det tyder derfor på, at det er let, når man har både gode og stabile økonomiske forhold.

Fordele ved L’EASY Minilån

1. Nemt at få et realistisk overblik over prisen på et lån

Der er kun et lille spænd i den månedlige estimerede ydelse, så man kan få en meget klar fornemmelse af, hvad det vil koste at låne penge med et L’EASY Minilån.

2. Man kan betale lånet ud, når man vil

Et lån kan betales ud, når det er ønsket. Helt uden indfrielsesgebyrer.

3. Hurtig udbetaling

Man kan få pengene udbetalt samme dag, som man har underskrevet låneaftalen til L’EASY Minilån med NemID.

Ulemper ved L’EASY Minilån

1. Risiko for høj ÅOP

På et lille lån kan der hos L’EASY Minilån være risiko for en ÅOP på helt op til 24,87 %

2. Oprettelsesgebyr på et lån

Hos L’EASY Minilån er der et oprettelsesgebyr på mellem 800 og 4000 kr.

Kundeservice

8888 8888
Åbningstider: 8 – 18.

Email

minilaan@leasy.dk

Der er desuden en chatfunktion på hjemmesiden.

Spørgsmål og svar

Hvor meget kan penge jeg låne fra L’EASY Minilån?

L’EASY Minilån tilbyder lån fra 10.000 kr. op til 50.000 kr.

Hvor hurtigt kan jeg have lån?

Pengene bliver sat ind på din konto samme dag, som lånet bliver godkendt, eller senest hverdagen efter.

Hvad er lånets rente?

Du kan se minimums- og maksimumsrenten og læse, hvilken slags tilbud du muligvis får fra L’EASY Minilån her.

Hvor meget er oprettelsesgebyr på et lån?

L’EASY Minilån kan have stiftelsesomkostninger mellem 800 kr. – 4000 kr.

Hvad er fordelene ved L’EASY Minilån?

Fordelene er for eksempel at man kan betale lånet ud, når man vil og nemt at få et realistisk overblik over prisen på et lån.

Vores brugeranmeldelser for L’EASY Minilån

    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    16.09.2020

    hurtig hjælp

    -alexandr
    User star fullUser star fullUser star emptyUser star emptyUser star empty
    19.08.2020

    Jeg vil ikke bruge denne service

    -Patrick
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    31.07.2020

    BRAVO

    -Elias
    User star fullUser star fullUser star emptyUser star emptyUser star empty
    30.06.2020

    Jeg ved ikke om dette

    -adam
    User star fullUser star fullUser star fullUser star emptyUser star empty
    29.06.2020

    Hurtig ekspedition og fornuftig rente

    -Julie
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    24.06.2020

    Hurtig behandling!

    -Anne-Lise
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    18.06.2020

    -Alex
    User star fullUser star fullUser star fullUser star emptyUser star empty
    12.06.2020

    God rådgivning

    -Benjamin
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star full
    11.06.2020

    Fantastisk hurtig service 🙂

    -Susan
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star full
    22.05.2020

    -Porsche 911
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    21.05.2020

    -Thomas Mikkelsen
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    05.05.2020

    Enkel ansøgningsproces

    -Sebastian
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    28.04.2020

    Nyttigt, nemt osv.

    -victoria

Fortæl os om din oplevelse

Anmeldelser