L’EASY Minilån lån - Læs om vores erfaring og anmeldelse

Hos L’EASY Minilån kan man låne op til 50.000 kr. Afbetalingen er hurtig og ligger på enten 24 – 120 måneder. Man får hurtigt svar på en ansøgning. L’EASY hører til i Odense.

4.2
Løbetid24 - 120 mdr.
ÅOP12.74 - 22.94%
Lånebeløb10.000 - 100.000 kr.
  • Udbetaling 1-2 hverdage efter lånet er godkendt
  • Nemt at få et realistisk overblik over prisen på et lån
  • Vælg din afbetalingstid – 24 til 120 mdr.
Eks.: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Mdl. ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 11.314-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S.
Når man har sendt ansøgningen af sted til L’EASY Minilån, vil den hurtigt blive ekspederet. Man kan få pengene udbetalt samme dag, eller senest hverdagen efter, som man har underskrevet låneaftalen til L’EASY Minilån med NemID. Der er kun et lille spænd i den månedlige estimerede ydelse, så man kan få en meget klar fornemmelse af, hvad det vil koste at låne penge med et L’EASY Minilån.

Alternativer til L’EASY Minilån

4.8
Løbetid1 - 15 år
ÅOP5.11 - 20.73%
Lånebeløb5.000 - 400.000 kr.
  • Hurtigt svar og udbetaling
  • Individuel rente som beregnes ud fra din økonomiske situation
  • Ingen fysiske flilialer
Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 755 kr. til 1.038 kr. Variabel debitorrente fra 5,11 % til 20,73 %. ÅOP fra 5,11 % til 20,73 %. Saml. kreditomk. 5.274 kr. til 22.199 kr. Saml. tilbagebetaling fra 45.274 kr. til 62.199 kr.
favorit
4.9
Løbetid1 - 15 år
ÅOP4.90 - 24.90%
Lånebeløb25.000 - 500.000 kr.
  • Spar titusinde kroner i renter og låneomkostninger
  • Flere seriøse og pålidelige banker
  • Helt gratis og uforpligtende
Eks: 30.000 kr o/4 år. Variabel debitorrente: 9,95% - 18,95%. Kreditomkostninger: 7.402 - 13.119 kr. Samlet: 37.402 - 43.119 kr. Løbetid 1-15 år. ÅOP: min 4,90% – max 24,9%
nye banker tilføjet i tjenesten
L’EASY Minilån
ÅOP12.74% - 22.94%
Lånebeløb10000kr - 100000kr
Løbetid24 - 120 mdr.
Aldersgrænse21+

Vi opdatere vores produkt anmeldelser på grund af ændret lovgivning pr. 01.07.20 inden for forbrugerkredit

Anmeldelse af L’EASY Minilån 6/2020

Det er nemt at ansøge om et L’EASY Minilån, og det gøres via forsiden af hjemmesiden. Man vælger her et lånebeløb på mellem 10.000 og 50.000 kr, mens man også skal vælge en løbetid på enten 24 – 120 måneder. Jeg valgte at ansøge om at låne 15.000 kr. med en løbetid på 36 måneder. Da jeg havde angivet de to parametre, kunne jeg se, at den månedlige ydelse for lånet ville beløbe sig til mellem 519 og 553 kr. Jeg kunne med småt læse, at den månedlige ydelse på et L’EASY Minilån var baseret på en variabel årligt debitorrente på mellem 9,90 og 14,71 %. Jeg fik også oplyst intervallet for både ÅOP, det samlede tilbagebetalingsbeløb og de samlede kreditomkostninger for lånet på de 15.000 kr. Jeg kunne også læse mig frem til, at der med i beregningerne var et oprettelsesgebyr på 1.200 kr. for det beløb, som jeg havde ansøgt om at låne. Jeg kunne også se, at man ikke må være registreret i RKI, da man i så tilfælde ikke vil kunne få et L’EASY Minilån. Jeg kunne yderligere læse, at man skal opfylde en kreditvurdering for at kunne få lov til at låne penge hos L’EASY. Jeg klikkede på Ansøg nu for at påbegynde den reelle ansøgning til lånet.

Man skal vælge lånebeløb og ønsket løbetid.

Da jeg kom videre til selve ansøgningen til et L’EASY Minilån, skulle jeg indtaste personlige oplysninger om mig selv. Jeg fik at vide, at de kun blev brugt til at sikre mig den bedste service. Jeg fik også at vide, at jeg ville blive kontaktet hurtigst muligt. Jeg udfyldte felterne med mit fulde navn, adresse, postnummer og by. Derefter indtastede jeg telefonnummer, e-mail og fødselsdato. Jeg accepterede også lånebetingelser og privatlivspolitik hos L’EASY Minilån, mens jeg også sagde ja tak til at modtage nyhedsbreve. Derudover gav jeg samtykke til, at L’EASY løbende må indhente kreditoplysninger om mig. Jeg fik også oplyst, at jeg ved at udfylde og indsende ansøgningen erklærede, at jeg er mindst 20 år, ikke er registreret som dårlig betaler i RKI, og at jeg kan dokumentere mine personlige indtægtsforhold.

Man skal her indtaste personlige oplysninger.

Da jeg klikkede næste, blev jeg ført videre til det skærmbillede, hvor jeg skulle logge ind med NemID for at verificere og sende ansøgningen af sted til L’EASY Minilån. Som det sidste fik jeg en kvittering på, at låneansøgningen var blevet sendt af sted.

ET LÅNETILBUD HOS L’EASY MINILÅN KAN EKSEMPELVIS SE SÅDAN HER UD:
Lånebeløb: 15.000 kr.
Løbetid: 3 år.
Debitorrente: 9,90 – 14,71 %.
ÅOP: 15,89 – 21,11 %.
Kreditomkostninger: 3.675 – 4.868 kr.
Tilbagebetalingsbeløb: 18.675 – 19.868 kr.
Alle beregninger er vejledende. De endelige omkostninger vil blive fastsat ved L’EASY Minilåns individuelle kreditvurdering.

Hvordan er gennemsigtigheden?

Hos L’EASY Minilån er gennemsigtigheden stor. Det er nemt at få et overblik over, hvad det vil koste at optage et lån, og det oplyste interval omkring den vejledende ydelse er ikke så stort. Man kan derfor få en meget klar fornemmelse af, hvad det vil koste at låne penge hos L’EASY Minilån. Der vil være en maksimal ÅOP på 24,87 %. Oprettelsesgebyret for et lån vil ligge på mellem 800 og 4.000 kr. alt efter lånets størrelse. Den laveste ÅOP for et lån ligger på 11,94 %. Man må altid være opmærksom på, at det er den individuelle kreditvurdering hos L’EASY Minilån, der afgør, hvor meget man i sidste ende skal betale for et lån.

Hvordan er den videre ansøgningsproces?

Når man har sendt ansøgningen af sted til L’EASY Minilån, vil den hurtigt blive ekspederet. Det tog mig ca. 3 minutter at udfylde det hele, og da den var blevet sendt af sted, blev kreditvurderingen foretaget. Der gik ca. 50 minutter, før jeg fik svar, og søger man i åbningstiden, er man garanteret, at svaret vil komme inden for 1 time. Jeg blev tilbudt at låne de 15.000 kr. med en løbetid på 36 måneder, som jeg havde ansøgt om. Jeg underskrev med det samme låneaftalen med NemID, og jeg havde fået en ganske fordelagtig rente. Pengene modtog jeg også samme dag fra L’EASY Minilån, men fra tid til anden vil man dog først modtage pengene dagen efter.

Det gik meget nemt for mig med at få et lån hos L’EASY Minilån, og det tyder derfor på, at det er let, når man har både gode og stabile økonomiske forhold.

Fordele ved L’EASY Minilån

1. Nemt at få et realistisk overblik over prisen på et lån

Der er kun et lille spænd i den månedlige estimerede ydelse, så man kan få en meget klar fornemmelse af, hvad det vil koste at låne penge med et L’EASY Minilån.

2. Man kan betale lånet ud, når man vil

Et lån kan betales ud, når det er ønsket. Helt uden indfrielsesgebyrer.

3. Hurtig udbetaling

Man kan få pengene udbetalt samme dag, som man har underskrevet låneaftalen til L’EASY Minilån med NemID.

Ulemper ved L’EASY Minilån

1. Risiko for høj ÅOP

På et lille lån kan der hos L’EASY Minilån være risiko for en ÅOP på helt op til 24,87 %

2. Oprettelsesgebyr på et lån

Hos L’EASY Minilån er der et oprettelsesgebyr på mellem 800 og 4000 kr.

Kundeservice

8888 8888
Åbningstider: 8 – 18.

Email

minilaan@leasy.dk

Der er desuden en chatfunktion på hjemmesiden.

Spørgsmål og svar

Hvor meget kan penge jeg låne fra L’EASY Minilån?

L’EASY Minilån tilbyder lån fra 10.000 kr. op til 50.000 kr.

Hvor hurtigt kan jeg have lån?

Pengene bliver sat ind på din konto samme dag, som lånet bliver godkendt, eller senest hverdagen efter.

Hvad er lånets rente?

Du kan se minimums- og maksimumsrenten og læse, hvilken slags tilbud du muligvis får fra L’EASY Minilån her.

Hvor meget er oprettelsesgebyr på et lån?

L’EASY Minilån kan have stiftelsesomkostninger mellem 800 kr. – 4000 kr.

Hvad er fordelene ved L’EASY Minilån?

Fordelene er for eksempel at man kan betale lånet ud, når man vil og nemt at få et realistisk overblik over prisen på et lån.

Vores brugeranmeldelser for L’EASY Minilån

    04.11.2020

    Hjalp mig altid, når jeg har brug for ekstra penge

    -Lise-Lotte Ahlqvist
    09.10.2020

    har total tro på dem - strålende

    -eek
    16.09.2020

    hurtig hjælp

    -alexandr
    19.08.2020

    Jeg vil ikke bruge denne service

    -Patrick
    31.07.2020

    BRAVO

    -Elias
    30.06.2020

    Jeg ved ikke om dette

    -adam
    29.06.2020

    Hurtig ekspedition og fornuftig rente

    -Julie
    24.06.2020

    Hurtig behandling!

    -Anne-Lise
    18.06.2020

    -Alex
    12.06.2020

    God rådgivning

    -Benjamin
    11.06.2020

    Fantastisk hurtig service 🙂

    -Susan
    22.05.2020

    -Porsche 911
    21.05.2020

    -Thomas Mikkelsen
    05.05.2020

    Enkel ansøgningsproces

    -Sebastian
    28.04.2020

    Nyttigt, nemt osv.

    -victoria

Fortæl os om din oplevelse