PayMark Finans lån - Læs om vores erfaring og anmeldelse

Hos PayMark Finans kan man låne op til 150.000 kr., og den maksimale løbetid er på 10 år. Hvis man ansøger om et lån i åbningstiden hos denne låneudbyder, som er alle ugens dage fra 8 – 18, vil man få et svar på låneansøgningen inden for en time.

Læs mere…

Udbetalingen af pengene vil man senest modtage dagen efter. Man bestemmer selv, hvad et lån gennem PayMark Finans skal bruges til, og man skal som forbruger ej stille sikkerhed. En låneansøger skal være fyldt 21 år for at ansøge, og man skal kunne dokumentere sin indtægt. Det er også uforpligtende at ansøge. PayMark Finans er i samarbejde med D:E:R A/S og har bopæl i Odense.

PayMark Finans har mange års erfaring og kan garantere dig en kompetent og fortrolig vejledning og en seriøs og personlig kreditvurdering.
Løbetid
24 - 120 mdr.
ÅOP
11.94 - 24.87%
Lånebeløb
10.000 - 150.000 kr.

Top5Credits vurdering

Udbetaling 1-2 hverdage efter lånet er godkendt
Individuelt lånetilbud
Hos PayMark Finans kan man låne op til 150.000 kr., og den maksimale løbetid er på 10 år. Hvis man ansøger om et lån i åbningstiden hos denne låneudbyder, som er alle ugens dage fra 8 – 18, vil man få et svar på låneansøgningen inden for en time. Det kan være svært at gennemskue, hvad et lån hos Paymark Finans i sidste ende vil koste. Det ved man først, når man modtager et konkret og individuelt lånetilbud. Når man har underskrevet en låneaftale, kan Paymark Finans udbetale pengene allerede samme dag, eller senest hverdagen efter. I nogle tilfælde kommer pengene først dagen efter.
Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90% - 19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Løbetid 24-120 mdr. ÅOP: min 11,94% – max 24,87%. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Vi opdatere vores produkt anmeldelser på grund af ændret lovgivning pr. 01.07.20 inden for forbrugerkredit

Anmeldelse af Paymark Finans 7/2020

Det er nemt at komme i gang med at ansøge om et lån hos PayMark Finans. Du kan beregn dit lån på hjemmesidens forside vælges det foretrukne lånebeløb. Hos denne låneudbyder kan man vælge at ansøge om at låne mellem 10.000 og 150.000 kr. Jeg valgte selv at ansøge om et lån på 150.000 kr. Løbetiden for et lån kan ligge på mellem 24 – 120 måneder. Jeg valgte selv at ansøge om den maksimale løbetid på 120 måneder.

Da jeg havde angivet de to låneparametre i beregneren, kunne jeg se, at lånets månedlige ydelse ville komme til at ligge på mellem 2.095 og 2.496 kr. Jeg kunne også se intervallet for den estimerede faste årlige debitorrente og ÅOP. Paymark Finans oplyste her også om de samlede kreditomkostninger og det estimerede samlede beløb, der skal tilbagebetales for et lån på 150.000 kr. Jeg fik også oplyst, at RKI er en hindring for at søge om et lån hos Paymark Finans, og at man desuden skal opfylde låneudbyderens kriterier for en samlet kreditvurdering. Jeg kunne desuden se, at der ville være et oprettelsesgebyr på 12.000 kr. for lånet på de 150.000 kr. hos denne låneudbyder. Jeg klikkede på Ansøg om lån nu for at påbegynde låneansøgningen.

Lånebeløb og løbetid skal her vælges.

Som det næste skulle jeg i ansøgningen til Paymark Finans i gang med at give personlige oplysninger. Disse skulle danne grundlag for kreditvurderingen og eventuel bevilling af lån hos denne låneudbyder. Som det første blev jeg igen præsenteret for lånet og betalingsbetingelserne.

Man skal her i gang med låneansøgningen.

Da jeg scrollede lidt længere ned på siden, var det mit fulde navn, der skulle oplyses. Jeg skulle også give min e-mailadresse og telefonnummer samt vælge min fødselsdato i dropdown-menuerne. Herefter klikkede jeg på knappen Ansøg om lån nu.

Paymark Finans - Kom godt igang
Man skal indtaste navn, e-mail, telefonnummer og fødselsdag.

Da jeg kom kom videre til den næste rubrik i ansøgningen til Paymark Finans, drejede det sig om oplysninger om min bolig, job og økonomi. Jeg skulle starte med at angive oplysninger relateret til min bopæl og civilstand. I de første felter skulle jeg oplyse min adresse, postnummer og by, mens jeg efterfølgende også skulle vælge boligtype og civilstand. Jeg skulle desuden informere om antal hjemmeboende børn og antal biler, mens mit statsborgerskab også skulle vælges i den tilhørende dropdown-menu.

Som et led i ansøgningen skal man her indtaste oplysninger om bopæl og civilstand.

Længere nede på siden skulle jeg angive oplysninger omkring mit beskæftigelsesforhold. Jeg skulle her vælge min jobfunktion, og jeg skulle oplyse navnet på min arbejdsgiver. Jeg skulle også fortælle, hvor længe jeg har været ansat i jobbet. I feltet herunder skulle min årsindtægt før skat oplyses, mens min månedlige udbetaling efter skat skulle oplyses til Paymark Finans. Som det sidste i denne kategori skulle jeg svare på, om jeg er medlem af en A-kasse.

Paymark Finans beskæftigelsesforhold
Man skal her svare på spørgsmål vedrørende beskæftigelsesforhold.

Som det næste skulle jeg opgive mine bankoplysninger til Paymark Finans. Jeg skulle her oplyse registrerings- og kontonummer til min konto i banken, og jeg skulle svare på, om jeg har lån i et andet finansieringsselskab. Jeg skulle herudover svare ja eller nej til både VISA/Dankort og kreditkort. Jeg skulle også acceptere kontantlånsbetingelserne og privatlivspolitikken hos denne låneudbyder. Jeg skulle desuden sige ja tak til at modtage nyhedsbreve fra D:E:R samt samtykke til, at D:E:R løbende kan indhente generelle kreditoplysninger vedrørende mig hos kreditoplysningsbureauer. Jeg klikkede herefter på Ansøg nu.

Paymark Finans bankoplysninger
Man skal her angive bankoplysninger samt give samtykke til D:E:R.

Som det sidste skulle jeg logge ind med NemID, og min ansøgning blev herefter sendt af sted til PayMark Finans.

ET LÅNETILBUD HOS PAYMARK FINANS KAN EKSEMPELVIS SE SÅDAN HER UD:
Lånebeløb: 150.000 kr.
Løbetid: 10 år.
Debitorrente: 9,90 – 14,71 %.
ÅOP: 11,94 – 17,02 %.
Kreditomkostninger: 101.294 – 149.487 kr.
Tilbagebetalingsbeløb: 251.294 – 299.487 kr.
Ovenstående beregning fra låneberegneren på hjemmesiden er vejledende og er baseret på betaling via HomeBanking.

Hvordan er gennemsigtigheden?

Hos PayMark Finans er der gennemsigtighed omkring lånene. Det kan dog samtidig være svært at gennemskue, hvad renten og den månedlige ydelse for et lån vil ligge på, da disse oplyses i et relativt stort interval. Den maksimale ÅOP for et lån vil være på 24,87 %, mens debitorrenten årligt vil ligge på mellem 9,90 og 19,56 %. Oprettelsesgebyret for et lån vil ligge på mellem 800 og 12.000 alt efter lånets størrelse, og det vil altså sige, at det hos denne låneudbyder ligger på 8 % af lånebeløbet. Hos PayMark Finans vil de endelige renteomkostninger desuden blive offentliggjort, når en låneansøgning er sendt af sted, og et individuelt lånetilbud tilbydes. På hjemmesiden kan man desuden finde svar på nogle enkelte relevante spørgsmål.

Hvordan er den videre ansøgningsproces?

Når man har sendt en ansøgning afsted til PayMark Finans,vil den hurtigt blive ekspederet. Det tog mig 5-6 minutter at udfylde låneansøgningen på de 150.000 kr., og jeg fik svar efter blot 30 minutter. Jeg blev tilbudt at låne hele beløbet med en løbetid på de 10 år, som jeg havde ønsket. Det var nemt at godkende låneansøgningen, og det skete ved at logge ind med NemID. Herefter fik jeg pengene udbetalt til min NemKonto nogle timer senere. I nogle tilfælde vil man dog først modtage udbetalingen af lånet fra Paymark Finans dagen efter, at man har ansøgt.

Hos PayMark Finans tyder det på, at der er gode lånemuligheder, når man har en god økonomi. Det gik nemlig ganske nemt for mig, og jeg var tilfreds med det lånetilbud, jeg modtog. Pengene ankom også relativt hurtigt.

Fordele ved PayMark Finans

1. Mulighed for udbetaling af lån samme dag

Når man har underskrevet en låneaftale, kan Paymark Finans udbetale pengene allerede samme dag. I nogle tilfælde kommer pengene først dagen efter.

2. Man kan altid betale et lån ud

Et lån kan altid indfries hos Paymark Finans, og det koster ikke noget.

Ulemper ved PayMark Finans

1. Stort spænd i den estimerede månedlige ydelse

Det kan være svært at gennemskue, hvad et lån hos Paymark Finans i sidste ende vil koste. Det ved man først, når man modtager et konkret og individuelt lånetilbud.

2. Høje oprettelsesgebyrer på lån

Der er høje oprettelsesgebyrer på lån hos Paymark Finans. Gebyret ligger på 8 % af lånets størrelse, og man kan derfor komme til at betale helt op til 12.000 kr. for at stifte et lån.

3. Høje omkostninger ved et mindre lån

Det er særligt dyrt at optage et mindre lån hos Paymark Finans. ÅOP kan her være på helt op til 24,87 %.

Kundeservice

3913 1600
Åbningstider:
Hverdage: 9 – 18

Email

mail@resurs.dk

Spørgsmål og svar

Hvor lang er lånets løbetid?

Lån løbetid varierer mellem 24 måneder og 120 måneder.

Hvor høj er mine lånrenter?

PayMark Finans foretager en individuel kreditvurdering. Renten på PayMark Finans ligger på 9,90 – 19,56 procent og er variabel (ÅOP: 11,94% – 24,87%). Se her, hvilken slags lånetilbud vi har fået.

Hvor stort et lån kan jeg optage?

Hos PayMark Finans kan man lån fra 10.000 kr. op til 150.000 kr.

Hvordan er den ansøgningsproces?

Udfyld formularen på PayMark siden og send den til PayMark. Så snart de modtager din ansøgning foretager de en kreditvurdering. Ansøger du inden for deres åbningstid, får du svar allerede inden for en time. Ellers dagen efter.

Vores brugeranmeldelser for PayMark Finans

    07.07.2020

    altid dejlig oplevelse

    Ani
    03.07.2020

    Fuldt ud tilfreds som kunde hos paymark…

    Hansen Joan
    05.06.2020

    Fantastisk service

    Andreas
    04.06.2020

    Kan absolut anbefale

    Pernille
    08.05.2020

    Jeg kender mange mennesker, der har haft lån fra paymark.

    Peter T.
    07.05.2020

    God service

    Thomas
    04.05.2020

    jeg anbefaler, fantastisk alternativ

    Christensen P.

Fortæl os om din oplevelse