Føniks Privatlån lån - Læs om vores erfaring og anmeldelse

Hos Føniks Privatlån kan man maksimalt låne op til 175.000 kr. Hvis man sender en ansøgning til Føniks Privatlån i åbningstiden mellem 8 og 18, vil man få svar inden for en time. Pengene bliver udbetalt til din konto 1-2 hverdage efter at lånet er godkendt. Føniks Privatlån samarbejder med D:E:R A/S og har adresse i Odense.

Føniks Privatlån er Danmarks nyeste lån, som L'EASY Group står bag.
Løbetid
24 - 120 mdr.
ÅOP
11.94 - 24.87%
Lånebeløb
10.000 - 175.000 kr.
Top5Credits star fullTop5Credits star fullTop5Credits star fullTop5Credits star halfTop5Credits star empty

Top5Credits vurdering

Checkmark
Ingen skjulte gebyrer
Checkmark
Udbetaling 1-2 hverdage efter lånet er godkendt
Hos Føniks Privatlån kan man maksimalt låne op til 175.000 kr. Hvis man sender en ansøgning til Føniks Privatlån i åbningstiden mellem 8 og 18, vil man få svar inden for en time. Pengene bliver udbetalt til din konto 1-2 hverdage efter at lånet er godkendt.
Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Løbetid 24-120 mdr. ÅOP: min 11,94% – max 24,87%. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Alternativer til Føniks Privatlån

Med én ansøgning får du op til 12 lånetilbud fra forskellige banker.
Løbetid
1 - 12 år
ÅOP
2.05 - 24.99%
Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Tilbud fra flere banker
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Tilbud fra flere banker
Checkmark
Én ansøgning - op til 12 lånetilbud
Checkmark
Maks 24 timer, før alle lånetilbud til sammenligning er klar
Lendo er en sammenligningstjeneste for lån, der giver danske forbrugere mulighed for nemt at indhente og sammenligne lånetilbud fra en række banker og långivere. Man kan også søge om samlelån, andelsboliglån og billån. De samarbejdende banker med Lendo er AcceptLån, Basisbank, Express Bank, Ikano Bank, Modus Finans, Fellow Finance, LånLet, MiniFinans, Resurs Bank, AL Finans og Sparxpres. Når en ansøgning er sendt af sted, går der maks 24 timer, før alle lånetilbud til sammenligning er klar. Herefter vælger låneansøgeren selv, hvad det er for et tilbud, der skal gøres brug af.
Eks: 100.000 kr, Variabel debitorrente: 3,48%. ÅOP: 3,80%. Kreditomkostninger: 11.690 kr. Samlet: 111.690 kr. Løbetid 5 år. ÅOP: min 2,05% – max 24,99%
FAVORIT
Udfyld en gratis ansøgning og spar titusinde kroner i renter og låneomkostninger.
Løbetid
1 - 15 år
ÅOP
4.90 - 24.90%
Lånebeløb
25.000 - 500.000 kr.
Checkmark
Lav rente
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Tilbud fra flere banker
Checkmark
Lav rente
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Tilbud fra flere banker
Checkmark
Spar titusinde kroner i renter og låneomkostninger
Checkmark
Flere seriøse og pålidelige banker
Checkmark
Helt gratis og uforpligtende
Arcadia Finans hjælper dig med at finde de bedste lån fra 25.000 til 500.000 kr. Udfyld en gratis ansøgning og spar titusinde kroner i renter og låneomkostninger. De sammenligner kun lån fra seriøse banker og långivere, der er overvåget af Finanstilsynet.
Eks: 30.000 kr o/4 år. Variabel debitorrente: 9,95% - 18,95%. Kreditomkostninger: 7.402 - 13.119 kr. Samlet: 37.402 - 43.119 kr. Løbetid 1-15 år. ÅOP: min 4,90% – max 24,9%
Føniks Privatlån
ÅOP11.94% - 24.87%
Lånebeløb10000kr - 175000kr
Løbetid24 - 120 mdr.
Aldersgrænse21+

Vi opdatere vores produkt anmeldelser på grund af ændret lovgivning pr. 01.07.20 inden for forbrugerkredit

Anmeldelse af Føniks Privatlån 10/2019

På forsiden af Føniks Privatlåns hjemmeside ansøger man om et lån. Der findes her en låneberegner, og i denne vælger man et beløb på mellem 10.000 og 100.000 kr. Man kan kun ansøge om beløb i hele tusinde kroner. Jeg valgte at søge om et forbrugslån på 55.000 kr. Jeg skulle her ikke indtaste en løbetid for lånet. Under låneberegneren kunne jeg se, at den månedlige debitorrente var på 16,90 %, og jeg fik også oplyst tre eksempler på, hvad ÅOP ville ligge på, hvis lånet blevet tilbagebetalt i løbet af 24, 72 eller 108 måneder. Jeg skulle se, at ethvert lån ville have en løbetid på mellem 24 og 108 måneder. Intervallet for det samlede beløb, der skulle tilbagebetales for et lån på 100.000 kr, var også oplyst, og det samme var kreditomkostningerne. Jeg fik også at vide, at der hos dette lån hos Føniks Privatlån ville være et oprettelsesgebyr på 4.400 kr. Jeg trykkede på knappen Start din ansøgning for at komme i gang med selve ansøgningen.

Anmeldelse af Føniks Privatlån | Man skal vælge lånebeløbet.
Man skal vælge lånebeløbet.

Som det næste blev jeg præsenteret for et skærmbillede, hvor jeg skulle vælge, hvad jeg ville betale om måneden for mit lån. Der var her tre forslag til afbetalingen af det lån, jeg havde ansøgt om. Jeg fik også oplyst, at hvis jeg ønskede andre løbetider end de nævnte, skulle jeg kontakt kundeservice. Jeg valgte at ansøge om at tilbagebetale de 100.000 kr over 108 måneder. Det var dette forslag, der desuden var brugernes favorit. Det ville komme til at betyde en ydelse på 1.031 kr. pr. måned i de 108 måneder.

Anmeldelse af Føniks Privatlån | Man skal her vælge den ønskede månedlige ydelse.
Man skal her vælge den ønskede månedlige ydelse.

Da jeg havde valgt ydelsen, havde Føniks Privatlån brug for flere oplysninger om mig. Jeg skulle indtaste personlige oplysninger på siden, og det drejede sig om mit fulde navn, telefonnummer, e-mailadresse og statsborgerskab. Som det sidste skulle jeg vælge min fødselsdato i dropdown-menuerne.

Anmeldelse af Føniks Privatlån | Her skal indtastes personlige oplysninger.
Her skal indtastes personlige oplysninger.

Da jeg scrollede ned på siden, skulle det til at handle om, hvor jeg bor. Føniks Privatlån skulle bruge oplysninger som min adresse, postnummer og by, mens jeg også skulle anføre min civilstand, hjemmeboende børn og antal biler.

Anmeldelse af Føniks Privatlån | Man skal her fortælle, hvor man bor.
Man skal her fortælle, hvor man bor.

I det næste skærmbillede, skulle jeg oplyse, hvad jeg laver. Jeg skulle vælge min jobfunktion i den første dropdown-menu, og jeg skulle indtaste min arbejdsgivers navn. Derefter skulle jeg vælge måned og år for min ansættelse. Min årsindtægt før skat i kroner skulle også angives i ansøgningen til Føniks Privatlån, og det samme skulle min månedlige udbetaling efter skat. I dropdown-menuen skulle også svare på, om jeg har medlemskab i en A-kasse.

Anmeldelse af Føniks Privatlån | Man skal fortælle, hvad man laver.
Man skal fortælle, hvad man laver.

Herefter handlede det om, hvor pengene skal sættes ind. Jeg indtastede derfor som det første hhv. mit registreringsnummer og kontonummer. I den efterfølgende rubrik skulle jeg via dropdown-menuen svare på, om jeg har lån i et andet finansieringsselskab. I de to næste rubrikker drejede det sig om hhv. VISA/Dankort og kreditkort, og disse to spørgsmål skulle jeg også bevare via dropdown-menuer. Jeg var herefter færdig med at besvare alle spørgsmålene til Føniks Privatlån, og jeg skulle derfor sætte kryds ved, at jeg accepterede kontantånsbetingelserne hos D:E:R, som udsteder lånet, samt privatlivspolitikken. Jeg valgte også at sætte flueben ved at modtage nyhedsbreve fra D:E:R, mens jeg også gav samtykke til denne låneudbyder. På den måde fik D:E:R lov til at indhente mine kreditoplysninger hos forskellige virksomheder. Jeg klikkede herefter på Ansøg nu for at komme videre til at bekræfte ansøgningen til Føniks Privatlån med NemID.

Anmeldelse af Føniks Privatlån | Man skal oplyse, hvor pengene skal sættes ind samt give samtykke.
Man skal oplyse, hvor pengene skal sættes ind samt give samtykke.

I det næste skærmbillede skulle jeg bekræfte låneansøgningen til Føniks Privatlån på de 100.000 kr. med NemID.

ET LÅNETILBUD HOS FØNIKS PRIVATLÅN KAN EKSEMPELVIS SE SÅDAN HER UD:
Lånebeløb: 100.000 kr.
Løbetid: 9 år.
Debitorrente: 16,90 %.
ÅOP: 19,54 %.
Kreditomkostninger: 102.370 kr.
Tilbagebetalingsbeløb: 202.370 kr.
Beregningerne er baseret på tilbagebetaling af lånet med HomeBanking.

Hvordan er gennemsigtigheden?

Føniks Privatlån tilbyder rigtig god gennemsigtighed omkring et lån. Alle ansøgere får den samme debitorrente, der ligger på 16,90 %. Det er også uanset, hvad det er for en lånestørrelse, man ansøger om. ÅOP vil maksimalt komme op på 26,49 %. Når man går i gang med en ansøgning til Føniks Privatlån, er det super nemt at se, hvad det kan komme til at koste at låne penge. Der er nemlig ikke noget oplyst interval, og renten afhænger ikke af en endelig kreditvurdering. Det gør det yderst nemt at se, hvad man går ind til. Der er oprettelsesgebyr på et lån hos Føniks Privatlån, og det ligger på 8 % af lånebeløbet.

Hvordan er den videre ansøgningsproces?

Når man har udfyldt og sendt en ansøgning af sted til Føniks Privatlån, er det D:E:R, der tager sig af den. Da jeg havde sendt ansøgningen af sted, fik jeg allerede svar efter 20 minutter. Det gik altså meget hurtigt. Der kan dog maksimalt gå op til en time, når man ansøger i åbningstiden. Jeg blev tilbudt at låne de 100.000 kr. til den rente, jeg havde forventet, og jeg underskrev låneaftalen med det samme. Da det var sket, fik jeg pengene samme dag. Sommetider kan det dog tage en dag mere, inden man får sit lån udbetalt fra Føniks Privatlån.

Det var meget nemt at låne penge hos Føniks Privatlån, og det kan derfor tyde på, at når man som jeg har en god og stabil økonomi, er der fine muligheder. Det gik alt sammen så nemt, som det kunne, og jeg skulle ikke indsende dokumentation.

Fordele ved Føniks Privatlån

1. Samme debitorrente til alle

Alle kunder får en debitorrente på 16,90 %.

2. Lavere maks ÅOP end mange andre steder

Den maksimale ÅOP ligger hos Føniks Privatlån på 26,49 %.

3. Kontantlånsaftalen kan indfries til hver en tid

Man kan når som helst indfri en låneaftale hos Føniks Privatlån.

Ulemper ved Føniks Privatlån

1. Sommetider får man først pengene dagen efter

Man kan modtage en udbetaling af lån samme dag, som man ansøger hos Føniks Privatlån, men nogle gange vil der gå lidt længere tid.

2. Etableringsomkostninger på et lån

Hos Føniks Privatlån skal man betale 8 % i oprettelsesgebyr for at optage et lån.

Kundeservice

foeniksprivatlaan@foeniksprivatlaan.dk
9999 9222

Åbningstider:
Hverdage: 8 – 18.

Der er mulighed for online chat.

Spørgsmål og svar

Hvor meget kan jeg låne?

Føniks Privatlån tilbyder lån mellem 10.000-175.000 Kr. med en løbetid på 24 – 120 måneder.

Skal jeg stille sikkerhed for at låne?

Nej, det skal du ikke. De kræver ikke sikkerhed for at kunne låne penge.

Hvornår har jeg pengene på min konto?

Pengene bliver sat ind på din konto samme dag, som lånet bliver godkendt, eller senest hverdagen efter.

Hvordan søger jeg om at få et Føniks Privatlån?

Du skal bare udfylde formularen på siden, så foretager de en kreditvurdering og kontakter dig.

Vores brugeranmeldelser for Føniks Privatlån

    User star fullUser star fullUser star fullUser star emptyUser star empty
    22.10.2020

    Gennemsnit

    -Kasper
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    14.10.2020

    Dette er god service! Meget godt!

    -Noah
    User star fullUser star fullUser star fullUser star emptyUser star empty
    19.08.2020

    hurtigt og nemt

    -Andreas
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    13.08.2020

    Hurtig behandling

    -CecilieKristoffersen
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    28.07.2020

    -Ida Olsen
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    22.07.2020

    Meget let at anvende

    -Anders
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star full
    20.07.2020

    Jeg kan anbefale dem

    -lucas
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star full
    15.07.2020

    Der er ikke og har aldrig været noget at sætte en finger på.

    -Aslak
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    18.06.2020

    -Olav
    User star fullUser star fullUser star fullUser star emptyUser star empty
    18.06.2020

    Gennemsnit

    -Louise N. Nilsson
    User star fullUser star fullUser star emptyUser star emptyUser star empty
    15.06.2020

    Dårlig...

    -Lea Andresen
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    22.05.2020

    -Arne Jakobsen
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    20.05.2020

    -Susanne
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    13.05.2020

    God og hurtig

    -Elias
    User star fullUser star fullUser star fullUser star emptyUser star empty
    11.05.2020

    -Oliverm
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star full
    08.05.2020

    Intet at klage. Meget fint

    -Felix Frank
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    28.04.2020

    Fik lånet med det samme.

    -Jesper Jensen

Fortæl os om din oplevelse

Anmeldelser