L’EASY Kontantlån lån - Læs om vores erfaring og anmeldelse

Hos L’EASY kan man med et Kontantlån låne op til 150.000 kr. Løbetiden for et lån kan være op til 120 måneder eller 10 år. Renten på et lån er hos denne låneudbyder startende ved 9,90 %, den månedlige ydelse er lav, og der kommer ingen overraskelser. Det er nemt at ansøge om et kontantlån hos denne låneudbyder. L’EASY hører til i Odense.

Lån op til 150.000 kr. med fast rente
Løbetid
24 - 120 mdr.
ÅOP
11.94 - 24.87%
Lånebeløb
10.000 - 150.000 kr.
Top5Credits star fullTop5Credits star fullTop5Credits star fullTop5Credits star halfTop5Credits star empty

Top5Credits vurdering

Checkmark
Udbetaling 1-2 hverdage efter lånet er godkendt
Checkmark
Man kan når som helst indfri sit lån uden omkostninger
Det er meget nemt at ansøge om et L’EASY Kontantlån op til 150.000 kr. Løbetiden for et lån kan være op til 120 måneder. Renten på et lån er hos denne låneudbyder startende ved 9,90 %, den månedlige ydelse er lav, og der kommer ingen overraskelser.
Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Løbetid 24-120 mdr. ÅOP: min 11,94% – max 24,87%. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Alternativer til L'EASY Kontantlån

Lad bankerne konkurrere om at give dig det bedste tilbud. Det eneste du skal fokusere på, er at vælge det lånetilbud som passer til dine behov.
Løbetid
12 - 144 mdr.
ÅOP
3.97 - 24.95%
Lånebeløb
20.000 - 500.000 kr.
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Tilbud fra flere banker
Checkmark
Super overblik over renter og lånemuligheder
Checkmark
Mulighed for at samle din lån
GoLoan er ny og forbedret låneformidler på nettet, som henvender sig til danske borgere, der ønsker at låne lidt ekstra til husholdningen eller andet. Selskabet er ikke selve pengeudbyderen, men formidler i stedet dit lån ud til andre låneudbydere, som herefter får muligheden for at byde ind med et favorabelt lån til dig. Låneformidlingen kommer kunden til gode, fordi låneudbydere her skal slås om kunden og ikke omvendt.
Eks: 130.000 kr o/72 mdr. Variabel debitorrente: 3,49% - 14,92%. ÅOP: 4,49 - 15,91%. Kreditomkostninger: 18.164 - 67.196 kr. Samlet: 148.164 - 197.196 kr. Løbetid 12-144 mrd. ÅOP: min 3,97% – max 24,95%
Tilbud fra 11 banker med 1 ansøgning
Løbetid
1 - 15 år
ÅOP
3.34 - 24.99%
Lånebeløb
10.000 - 300.000 kr.
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Tilbud fra flere banker
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Tilbud fra flere banker
Checkmark
Tilbud fra op til 11 banker
Checkmark
Mulighed for at samle din lån
Minus icon
Mangler mange store banker
Hos LendMe kan man med blot 1 ansøgning få tilbud fra op til 11 forskellige banker. De elleve samarbejdende banker er Resurs Bank, Sparxpres, PenSam, Nordea, re:member, L'EASY, Spar Nord, AcceptLån, MiniFinans, Express Bank og Basisbank. Det tager som regel nogle timer, før tilbuddene fra bankerne er klar, men sommetider kan det tage helt op til 48 timer. Det er en fordel at vente med at acceptere et lånetilbud, til man har modtaget tilbud fra flere af de elleve banker. Hvis man har en god økonomi, er der rigtig god sandsynlighed for, at man får tilbud fra flere forskellige banker. Sådan var det i hvert fald for mig, og flere af tilbuddene var ganske attraktive.
Priseksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid: 84 måneder. Variabel debitorrente 5,00 - 9,95%. ÅOP 5,21 - 10,18%. Etb. omk. 375 kr. Månedlig ydelse: 725 kr. - 861 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 60.941 - 72.312 kr.
nyhed
L'EASY Kontantlån
ÅOP11.94% - 24.87%
Lånebeløb10000kr - 150000kr
Løbetid24 - 120 mdr.
Aldersgrænse21+

Vi opdatere vores produkt anmeldelser på grund af ændret lovgivning pr. 01.07.20 inden for forbrugerkredit

Anmeldelse af L’EASY 10/2019

For at ansøge om et L’EASY Kontantlån, skal man gå til punktet Kontantlån i menuen øverst på hjemmesiden. Her vil man som det første blive mødt af en låneberegner, og man kan i denne vælge et beløb på mellem 10.000 og 150.000 kr. En ansøgning tager udgangspunkt i det beløb, der her vælges. Jeg valgte selv at ansøge om et lån på 50.000 kr. hos denne låneansøger. Herefter skulle jeg vælge løbetiden for det pågældende lån, og jeg valgte den løbetid på 72 måneder. Man skal som minimum vælge en løbetid på 12 måneder.

Efter at have valgt de to betingelser for at kunne søge om et lån, kunne jeg se, at den månedlige ydelse på lånet ville blive på mellem 987 og 1.403 kr. Med småt fik jeg oplysninger om den faste månedlige debitorrente og ÅOP. Jeg fik også oplyst intervallet for det samlede tilbagebetalingsbeløb et L’EASY Kontantlån samt et estimat over de samlede kreditomkostninger. Jeg fik også at vide, at der på dette lån ville være et oprettelsesgebyr på 4.000 kr. Da jeg havde dannet mig et overblik over beregningerne, klikkede jeg på knappen Ansøg nu.

Her vælger man lånebeløb og løbetid.

Jeg blev herefter præsenteret for et skærmbillede, som blev kaldt for lånekurv. Jeg skulle på denne side indtaste mine personlige oplysninger, og det drejede sig om navn, telefon, e-mail, statsborgerskab og fødselsdag.

Man skal her indtaste personlige oplysninger.

Som det næste var det oplysninger vedrørende min bopæl og civilstand, der skulle oplyses i ansøgningen til et L’EASY Kontantlån. Jeg skulle som det første vælge boligtype og derefter indtaste min adresse, postnummer og by. Jeg skulle også herefter også vælge min civilstand, antallet af hjemmeboende børn samt antal biler i husstanden.

bopæl og civilstand
Man skal her angive oplysninger om bopæl og civilstand.

Det næste punkt, L’EASY ønskede oplysninger om, var mit beskæftigelsesforhold. Jeg skulle vælge min jobfunktion i dropdown-menuen, og herefter skulle jegoplyse min arbejdsgiver. Jeg skulle også fortælle, hvornår jeg var blevet ansat. Yderligere var der et felt, hvor jeg hhv. skulle indtaste min årsindtægt før skat og min månedlige udbetaling efter skat. I denne kategoris sidste punkt skulle jeg svare på, om jeg er medlem af en A-kasse.

Ude i højre side af skærmbilledet fik jeg desuden oplyst, at ansøgningen til et L’EASY Kontantlån er uforpligtende. Jeg fik også information om, at jeg først accepterer lånet, når en aftale underskrives. Herudover fik jeg vished om, at denne låneudbyder behandler mine personlige fortroligt. Jeg fik her også at vide, at oplysningerne udelukkende anvendes for effektivt at kunne gennemføre et bestillingsforløb.

beskæftigelsesforhold
Man skal her oplyse om beskæftigelsesforhold.

Som det sidste skulle jeg angive mine bankoplysninger til L’EASY. Jeg skulle her som det første svare på, om jeg har lån i andre finansieringsselskaber. Jeg skulle yderligere svare ja eller nej til VISA/Dankort og kreditkort. Herudover skulle jeg i øvrigt også indtaste registrerings- og kontonummer.

Jeg skulle efterfølgende acceptere kontantlånsbetingelserne og privatlivspolitikken hos L’EASY. Jeg skulle også sige ja tak til at modtage nyhedsbreve med blandt andet privatlån. Til sidst gav jeg samtykke til, at denne låneudbyder løbende kan indhente generelle kreditoplysninger om mig relevante steder som eksempelvis hos kreditoplysningsbureauer og advarselsregistre. Inden jeg klikkede på knappen Ansøg nu, kunne jeg med småt læse, at jeg samtidig erklærede, at jeg var fyldt 20 år, ikke er registreret i RKI, og at jeg kan dokumentere min indtægt.

bankoplysninger
Man skal her give bankoplysninger og sende ansøgningen ind.

ET LÅNETILBUD HOS L’EASY KONTANTLÅN KAN EKSEMPELVIS SE SÅDAN HER UD:
Lånebeløb: 50.000 kr.
Løbetid: 6 år.
Debitorrente: 9,90 – 26,08 %.
ÅOP: 13,06 – 30,33 %.
Kreditomkostninger: 20.996 – 50.868 kr.
Tilbagebetalingsbeløb: 70.996 – 100.868 kr.
Beregningen er vejledende og forudsætter betaling til L’EASY via HomeBanking. En kreditvurdering hos låneudbyderen vil altid være bestemmende for den endelig rente.

Hvordan er gennemsigtigheden?

Hos denne låneudbyder er gennemskueligheden omkring et lån fin. Man får oplyst en estimeret ydelse, der bliver fastlagt ud fra lånebeløb og størrelse. Der er dog et stort spænd i de beregnede intervaller, og derfor må man vente på en endelig låneaftale fra L’EASY, før det ligger fast, hvor meget det kommer til at koste at låne penge. Den faste debitorrente på et lån ligger på mellem 9,90 og 26,08 %, mens ÅOP vil være på mellem 13,06 og 46,35 %. Disse tal er hentet direkte fra låneberegneren. Oprettelsesgebyret på et lån ligger på mellem 800 og 4.000 kr., alt efter hvor stort et beløb man ansøger om at låne. Det vil altså sige, at man på et L’EASY KONTANTLÅN skal betale 8 % af lånebeløbet i oprettelse. Man skal desuden opfylde en samlet kreditvurdering for at kunne få et L’EASY Kontantlån, og man må ikke være registreret i RKI.

Hvordan er den videre ansøgningsproces?

Når man har udfyldt låneansøgningen til et L’EASY Kontantlån, vil den hurtigt blive besvaret. Det tog mig under 5 minutter at besvare alle spørgsmålene. Da jeg havde sendt min ansøgning afsted, fik jeg svar senere på dagen. Man vil nemlig få svar samme dag. Jeg fik fremsendt en låneaftale med et lån på 50.000 kr., som jeg havde ansøgt om, og jeg underskrev låneaftalen med NemID. Samme dag modtog jeg udbetalingen af lånet på NemKonto, og pengene vil under alle omstændigheder altid blive udbetalt senest dagen efter, at låneaftalen er underskrevet. Det var nemt at udfylde en ansøgning til et L’EASY Kontantlån, og selve ekspeditionen af den foregik også uden problemer.

Når man har en god økonomi, må lånemulighederne for et L’EASY Kontantlån derfor antages at være gode. Det var i hvert fald sådan, at det var for mig. Det gik alt sammen meget nemt.

L’EASY indfri lån

En låneaftale om et L’EASY Kontantlån kan til hver en tid indfries. Man er derfor ikke bundet til en aftale, hvis man har mulighed for at betale lånet tilbage før planlagt tid. Hvis man ønsker at indfri sit lån, skal man blot tage kontakt til kundeservice, så sørges der for, at man slipper for at betale flere månedlige betalinger.

Fordele ved L’EASY Kontantlån

1. Nemt at ansøge

Det er meget nemt at ansøge om et L’EASY Kontantlån.

2. Mulighed for at modtage pengene samme dag

Hos L’EASY kan du få lån med hurtig udbetaling. En L’EASY Kontantlån komme til udbetaling samme dag, som aftalen underskrives. Pengene vil dog senest komme dagen efter.

3. Mulighed for en debitorrente på 9,90 %

Man har som låneansøger mulighed for at få en denitorrente på et L’EASY Kontantlån på ned til 9,90 %.

4. Man kan når som helst indfri sit lån

Et L’EASY Kontantlån kan indfries, når det ønskes.

Ulemper ved L’EASY Kontantlån

1. Høj ÅOP på lån

Særligt ved mindre L’EASY Kontantlån kan ÅOP være meget høj. Den kan nemlig komme helt op på 46,35 %.

2. Stort interval i estimerede renter og ydelser

For den almindelige forbruger er det på forhånd ikke til at vide, hvad et L’EASY Kontantlån kommer til at koste. Intervallet i renter og beregninger er nemlig stort.

Kundeservice

8888 8888
Åbningstider:
Hverdage: 8 – 18.

Email

leasy@leasy.dk

Spørgsmål og svar

Hvor meget kan jeg låne penge?

Du kan anvende lån mellem 10.000 kr. og 150.000 kr.

Hvad er tilbagebetalingstid for lån?

Lån løbetid varierer mellem 2 år og 10 år.

Hvad er lånets rente?

L’EASY tilbyder lån med en rente fra 9,90% til 19,56% (ÅOP: 11,94% – 24,87%). Se her, hvilken slags lånetilbud vi har fået.

Hvad er fordelene ved L’EASY?

Mulighed for en debitorrente på 9,90% og man kan når som helst indfri sit lån.

Vores brugeranmeldelser for L’EASY Kontantlån

    User star fullUser star fullUser star fullUser star emptyUser star empty
    02.10.2020

    -Morten
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star full
    19.08.2020

    super hurtig og effektiv

    -nina
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    31.07.2020

    Bra

    -Alex
    User star fullUser star fullUser star fullUser star emptyUser star empty
    30.06.2020

    Meget godt. Tak skal du have!

    -Jonathan
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    18.06.2020

    -Frank
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    22.05.2020

    -Freddie Mercury
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star full
    20.04.2020

    Havde ikke noget problem at få et lån

    -Mads73

Fortæl os om din oplevelse

Anmeldelser