Modus Finans lån - Læs om vores erfaring og anmeldelse

Hos Modus Finans kan man optage et lån på op til 50.000 kr. Løbetiden er på mellem 24 og 120 måneder.

Læs mere…

Et lån kan blive godkendt inden for en time, og lånet fra Modus Finans vil man få udbetalt 1-2 hverdage efter at lånet er godkendt. Man skal være fyldt mindst 21 år for at låne penge. Lånet skal der ikke stilles sikkerhed for, men der tilbydes kun lån under ansvarlige forhold. Modus Finans samarbejder med 3C Retail A/S, dvs. L’EASY, og har adresse i Odense.

Hurtig udbetaling af lån.
Løbetid
12 - 120 mdr.
ÅOP
11.94 - 24.87%
Lånebeløb
10.000 - 50.000 kr.
Top5Credits star fullTop5Credits star fullTop5Credits star fullTop5Credits star halfTop5Credits star empty

Top5Credits vurdering

Checkmark
Udbetaling 1-2 hverdage efter lånet er godkendt
Hos Modus Finans kan man optage et lån på op til 50.000 kr. Et lån kan blive godkendt inden for en time, og lånet fra Modus Finans vil man få udbetalt 1-2 hverdage efter at lånet er godkendt.
Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Løbetid 24-120 mdr. ÅOP: min 11,94% – max 24,87%. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Alternativer til Modus Finans

Lad bankerne konkurrere om at give dig det bedste tilbud. Det eneste du skal fokusere på, er at vælge det lånetilbud som passer til dine behov.
Løbetid
12 - 144 mdr.
ÅOP
3.97 - 24.95%
Lånebeløb
20.000 - 500.000 kr.
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Samlelån
Checkmark
Tilbud fra flere banker
Checkmark
Super overblik over renter og lånemuligheder
Checkmark
Mulighed for at samle din lån
GoLoan er ny og forbedret låneformidler på nettet, som henvender sig til danske borgere, der ønsker at låne lidt ekstra til husholdningen eller andet. Selskabet er ikke selve pengeudbyderen, men formidler i stedet dit lån ud til andre låneudbydere, som herefter får muligheden for at byde ind med et favorabelt lån til dig. Låneformidlingen kommer kunden til gode, fordi låneudbydere her skal slås om kunden og ikke omvendt.
Eks: 130.000 kr o/72 mdr. Variabel debitorrente: 3,49% - 14,92%. ÅOP: 4,49 - 15,91%. Kreditomkostninger: 18.164 - 67.196 kr. Samlet: 148.164 - 197.196 kr. Løbetid 12-144 mrd. ÅOP: min 3,97% – max 24,95%
Hos L’EASY Minilån kan man låne op til 50.000 kr. Du får hurtigt svar på din ansøgning. Vælg din afbetalingstid – 24 til 120 mdr.
Løbetid
24 - 120 mdr.
ÅOP
11.94 - 24.87%
Lånebeløb
10.000 - 50.000 kr.
Checkmark
Udbetaling 1-2 hverdage efter lånet er godkendt
Checkmark
Nemt at få et realistisk overblik over prisen på et lån
Checkmark
Vælg din afbetalingstid – 24 til 120 mdr.
Når man har sendt ansøgningen af sted til L’EASY Minilån, vil den hurtigt blive ekspederet. Man kan få pengene udbetalt samme dag, eller senest hverdagen efter, som man har underskrevet låneaftalen til L’EASY Minilån med NemID. Der er kun et lille spænd i den månedlige estimerede ydelse, så man kan få en meget klar fornemmelse af, hvad det vil koste at låne penge med et L’EASY Minilån.
Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Løbetid 24-120 mdr. ÅOP: min 11,94% – max 24,87%. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.
FAVORIT
Modus Finans
ÅOP11.94% - 24.87%
Lånebeløb10000kr - 50000kr
Løbetid12 - 120 mdr.
Aldersgrænse21+

Vi opdatere vores produkt anmeldelser på grund af ændret lovgivning pr. 01.07.20 inden for forbrugerkredit

Anmeldelse af Modus Finans 7/2020

Hos Modus Finans starter ansøgningen af et lån på forsiden. Man kan vælge et lånebeløb på mellem 10.000 og 50.000 kr. Jeg valgte at søge om at låne 30.000 kr. Man skal også vælge en løbetid for lånet, og jeg valgte en afdragsperiode på 60 måneder. Ude til højre i billedet kunne jeg se den estimerede ydelse for lånet på 30.000 kr. med min valgte løbetid. Den lå til at blive på mellem 681 og 823 kr. Under den estimerede ydelse kunne jeg med småt se et estimat på både debitorrenten og ÅOP. Jeg kunne her også finde vejledende beregninger på de samlede omkostninger og det samlede beløb, som jeg skal tilbagebetale for lånet, såfremt det ville blive optaget. Derudover fik jeg at vide, at der for dette lån var et oprettelsesgebyr på 2.400 kr.

Man skal vælge lånebeløb og løbetid.

Da jeg havde valgt to afdragsfrie måneder, scrollede jeg ned på siden og kunne se, at jeg skulle i gang med at indtaste personlige oplysninger. Jeg skulle videregive mit fulde navn, telefonnummer og e-mail. Som det sidste punkt på siden skulle jeg indtaste min fødselsdato. Jeg klikkede herefter på Fortsæt.

Anmeldelse af Modus Finans | Man skal indtaste personlige oplysninger.
Man skal indtaste personlige oplysninger.

I det næste skærmbillede var det oplysninger omkring min bopæl og civilstand, der skulle med i ansøgningen. Jeg valgte som det første min boligform. Herefter skulle jeg indtaste adresse, postnummer og by. Jeg skulle efterfølgende vælge civilstand, antal hjemmeboende børn, antal biler og statsborgerskab i de fire dropdown-menuer.

Man skal her angive oplysninger om bopæl og civilstand.

Da jeg havde scrollet ned på siden, var det efterfølgende mine beskæftigelsesforhold, der skulle oplyses til Modus Finans. Jeg skulle vælge jobfunktion i den første dropdown-menu. Som det næste skulle jeg indtaste min arbejdsgiver. Jeg skulle også angive min ansættelsesdato. I det næste felt skulle jeg oplyse min årsindtægt før skat, og i den efterfølgende rubrik skulle jeg skrive min månedlige udbetaling efter skat. Til sidst skulle jeg besvare, om jeg er medlem af en A-kasse.

Anmeldelse af Modus Finans | Man skal her angive oplysninger vedrørende sit personlige beskæftigelsesforhold.
Man skal her angive oplysninger vedrørende sit personlige beskæftigelsesforhold.

I det sidste punkt i ansøgningen til Modus Finans drejede det sig om mine bankoplysninger. Jeg skulle besvare, om jeg har lån i et andet finansieringsselskab. Jeg skulle også sætte kryds ved, om jeg har VISA/Dankort eller kreditkort. I det sidste oplysningspunkt skulle jeg indtaste min bankkonto.Herefter accepterede jeg lånebetingelser og privatlivspolitk hos Modus Finans, og jeg satte også kryds ved, at jeg gerne ville modtage tips og gode tilbud fra låneudbyderen. Herefter klikkede jeg på knappen Fortsæt til NemID login.

Anmeldelse af Modus Finans | Man skal angive bankoplysninger og acceptere lånebetingelser og privatlivspoltikken.
Man skal angive bankoplysninger og acceptere lånebetingelser og privatlivspoltikken.

Jeg loggede herefter ind med NemID, og så blev min ansøgning færdiggjort og indsendt til Modus Finans.

ET LÅNETILBUD HOS MODUS FINANS KAN EKSEMPELVIS SE SÅDAN HER UD:
Lånebeløb: 30.000 kr.
Løbetid: 5 år.
Debitorrente: 9,90 – 19,56 %.
ÅOP: 13,63 – 23,94 %.
Kreditomkostninger: 10.795 – 19.356 kr.
Tilbagebetalingsbeløb: 40.795 – 49.356 kr.
Alle beregninger er vejledende. En individuel kreditvurdering hos Modus Finans fastlægger renten.

Hvordan er gennemsigtigheden?

Hos Modus Finans er der god gennemsigtighed. Det er nemt at benytte låneberegnern, og det er lige så nemt at se, hvad et lån kan komme til at koste. Man kan også skifte mellem de forskellige løbetider for at finde frem til den estimerede ydelse, der passer bedst til økonomien. Dog må man vide, at der er et meget stort spænd i de estimerede månedlige ydelser hos Modus Finans, og man må derfor vente med at få den endelige ydelse, til man har fået tilbudt lånet. Det er den personlige økonomi, der er bestemmende for renten. Oprettelsesgebyret hos Modus Finans ligger på 8 %, og det svarer til et beløb på mellem 800 og 4.000 kr alt efter, hvilken lånestørrelse der ønskes.

Hvordan er den videre ansøgningsproces?

Det tager ikke mere end nogle få minutter at udfylde ansøgningen til Modus Finans, og man skal slet ikke indsende nogen former for dokumenter. Det gør det meget nemt. Da jeg havde underskrevet ansøgningen med NemID, måtte jeg ikke vente mere end 20 minutter før der kom et svar fra Modus Finans. Sommetider går der dog op til en time, når man ansøger om et lån i åbningstiden. Jeg fik den gode nyhed, at jeg kunne låne de 30.000 kr., som jeg havde ansøgt om, og renten var også god. Jeg skyndte mig at underskrive aftalen med NemID, og allerede samme dag kunne jeg se, at Modus Finans havde overført pengene til min konto. I nogle tilfælde vil pengene dog først være fremme dagen efter. Jeg kunne også se, at hvis man ikke har mulighed for at underskrive låneaftalen med NemID, kan man få den tilsendt pr. post. Jeg fandt det dog klart nemmest at underskrive med NemID.

Når man har en god økonomi, virker det til, at man nemt kan få et lån hos Modus Finans. Sådan var det for mig, og jeg oplevede også, at jeg på grund af min gode økonomi fik den lavest mulige rente.

Fordele ved Modus Finans

1. Udbetaling af lån samme dag

Hos Modus Finans er det muligt at få lånet udbetalt samme dag.

2. Man kan betale lånet ud til hver en tid

Man bestemmer selv, hvornår lånet til Modus Finans skal betales ud. Det sker uden ekstra omkostninger.

Ulemper ved Modus Finans

1. ÅOP kan løbe højt op

Den maksimale ÅOP for et lån ligger på 24,87 %.

2. Stort rentespænd alt efter den individuelle kreditvurdering

Renten er svær at gennemskue forud for et lån. For det samme lån kan man få en både relativt lav og høj rente. Derfor er det svært at vide på forhånd, hvor meget man individuelt skal betale for et lån hos Modus Finans.

Kundeservice

modusfinans@modusfinans.dk
9999 9111

Åbningstider kundeservice:
Alle ugens dage: 8 – 18.

Chatfunktion på hjemmesiden er tilgængelig i åbningstiden.

Spørgsmål og svar

Hvad koster det at låne?

Du kan se minimums- og maksimumsrenten og læse, hvilken slags tilbud du muligvis får fra ModusFinans her.

Hvor meget kan jeg låne penge?

ModusFinans tilbyder lån fra 10.000 kr. op til 50.000 kr.

Hvor længe er lånets tilbagebetalingstid i ModusFinans?

Lån løbetid varierer mellem 24 måneder og 120 måneder.

Vores brugeranmeldelser for Modus Finans

    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    28.09.2020

    Modtaget et tilbud, tak

    -David
    User star fullUser star fullUser star emptyUser star emptyUser star empty
    25.09.2020

    fik bedre tilbud andre steder

    -Olivia
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    04.08.2020

    Tak for hurtig service!

    -Marie
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    31.07.2020

    Ingen problem

    -Otto
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    28.07.2020

    fremragende service, hjælpsom

    -Tobias
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star full
    15.07.2020

    Fantastisk! Service i første klasse!

    -Margarethe
    User star fullUser star fullUser star emptyUser star emptyUser star empty
    07.07.2020

    har brug for mere end de kan tilbyde...

    -Tcithe
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    18.06.2020

    -Hank
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    20.05.2020

    Allt gick glatt

    -Glad kunde
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    12.05.2020

    enkel og hurtig

    -Julia
    User star fullUser star fullUser star fullUser star fullUser star empty
    28.04.2020

    Kan anbefales!

    -Bjarne

Fortæl os om din oplevelse

Anmeldelser